Racisme og diskrimination fortsætter – centrum-højre står sammen

Fungerende formand for Venstre, Inger Støjberg, “ser frem til at mødes med Sverigedemokraternes formand, Jimmie Åkesson,” og tilføjer: “Jeg tror, at mange svenskere engang vil takke ham og Sverigedemokraterna for, at de talte parnasset ret imod og turde sige tingene, som de er.” Inger Støjberg befinder sig som en fisk i vandet sammen med den yderste højrefløj og fascisterne. Som integrationsminister havde hun et tæt samarbejde med den daværende østrigske indenrigsminister Herbert Kickl fra Frihedspartiet. Både Sverigedemokraterne og Frihedspartiet har det tilfælles, at de er vokset ud af gamle nazipartier i Sverige og Østrig. Inger Støjberg buldrer løs, samtidig med at hendes politiske liv hænger i en tynd tråd, fordi det bliver mere og mere tydeligt, at hun som integrationsminister bevidst har brudt loven, da hun beordrede alle unge asylpar adskilt med tvang. Når Instrukskommissionen engang har afsluttet sine afhøringer, vil en rigsretssag være den politisk rigtige konsekvens. Det er op til Socialdemokratiet at sikre det.

Meget tyder dog på, at det ikke vil ske, fordi S for enhver pris ønsker at være partiet, som står fast på en stram flygtninge- og udlændingepolitik. S er fast besluttet på at oprette lejre uden for Europa, selvom det afvises af EU. Det er et af deres valgløfter, som hele tiden følges op af handling og nedsættende omtale af alle etniske minoriteter på nær jøderne (som dog er en religiøs minoritet).

Omskæringsdebatten er et godt eksempel herpå. S ønsker ikke et forbud mod omskæring af drenge, fordi de har lovet at passe på jøderne, et forfulgt folk. Det er nok snarere frygten for, at Israel mfl. vil anklage Danmark for antisemitisme, der ligger til grund for, at S har indtaget denne holdning.

Det er desværre ikke anerkendelse og respekt for et mindretals kultur og traditioner som en del af et multikulturelt samfund, der er begrundelsen for at sige nej til et forbud. For så ville det jo gribe om sig og også omfatte alle muslimerne, burkaforbud mv.

Jeg er  hverken tilhænger af omskæring eller af et forbud mod det. Tværtimod er jeg på vagt overfor alle tendenser til, at staten og politikerne blander sig i det enkelte menneskes personlige valg.